Dit vragen wij

  • Affiniteit met robotica
  • Ervaring met C# en .NET
  • Ervaring in een senior rol
  • Devops ervarng is een pré
  • Engels spreken

Dit bieden wij

  • Jonge groeiende organisatie
  • Nieuwste industriële technieken
  • Buitenland mogelijkheden
  • Brede technische rol
  • Tastbare resultaten

Is dit jouw baan?

We komen graag met je in contact

Je werk als Senior Software Engineer

Onderzoeken, uitwerken, proberen en installeren

WSR Solutions uit Deventer maakt geautomatiseerde en schaalbare logistieke oplossingen voor zowel systeemintegrators als gevestigde eindgebruikers in de internationale logistieke en productie-industrie. Met onze oplossingen voor Goods to Person (GTP), Goods to Robot (GTR) en Zonepicking (ZP) stellen wij onze klanten in staat om efficiënt mixed case picking te realiseren in hun magazijnen.

Als Software Engineer binnen WSR ontwikkel je – samen met 4 R&D collega’s – niet alleen de software, web-services, API’s of user-interfaces, maar werk je ook aan de (test)installatie. Je werkt dus niet alleen achter je PC, maar ben je ook regelmatig in ons eigen Experience Center of bij de testopstelling te vinden. Wij programmeren op dit moment in C# en .NET.

Omdat we met een klein team werken, heb je verschillende functies. Gecombineerd met de toepassing van de nieuwste technieken, maakt het werk leuk en gevarieerd. Ook werk je niet alleen vanuit een computermodel op je scherm, maar je ziet het systeem echt bewegen.

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met je in contact.

Een kijk in onze projecten

WSR Server

Het belangrijkste onderdeel waar we, gezamenlijk met onze technologie partners aan werken is het professioneler en productie gereed maken van onze WSR Server software, wat in feite de dirigent is van al onze hardware oplossingen. IPS berekent snel de optimale stapeling op basis van klantspecifieke ordergegevens: verpakkingskenmerken, afmetingen en configureerbare zakelijke regels in een logistiek magazijnproces. De WSR Server-software communiceert enerzijds direct met het Warehouse Management Systeem van de klant en anderzijds met de verschillende mixed pallet systemen.

Mixed case palletizing

Wij ontwikkelen slimme grijpers en slimme stapel software waarmee mixed palletizing mogelijk wordt. Deze hardware en software modules worden geïntegreerd in complete handling systemen die op hun beurt integreren bij grote klanten wereldwijd. Met Yaskawa Robotics heeft WSR een serie mixed palletizing machines ontwikkeld waarmee onze WSR server en slimme stapelsoftware samen samenwerkt. Met als doel zo efficiënt en snel mogelijk gemixte pallets en rol containers te beladen.

Goods to person

Bij onze Goods to Person oplossing is het doel op een efficiënte en ergonomische wijze de mens te instrueren hoe hij/zij een mixed pallet of rol containers moet stapelen. Hierbij worden de goederen (op pallets) middels slimme robots (AMR) naar de persoon gebracht die de stapeling uitvoert. De pick en stapel instructies worden middels een beeldscherm en een laser duidelijk weergegeven dus training is niet nodig en fouten maken niet mogelijk. Momenteel werken we aan een software uitbreiding waarmee het transport van de pallets (AMR) nog efficiënter verloopt.

Buffer sequencing

Automatisch mixed palletiseren gaat gepaard met sequencing (het in de juiste volgorde aanleveren van de te stapelen producten) voor meer flexibiliteit en betere stabiliteit. Onze Order Management Sequencer (OMS) is de perfecte en enige betaalbare oplossing in de markt en dus de missing link. Wij produceren deze modules niet maar zorgen voor de slimme software die bepaalt waar elk pakket heen gezonden moet worden en welke pakketten bij elkaar moeten komen om zo de juiste sequence (volgorde) te kunnen realiseren.

Een werkdag

8:00 uur

Ik begin de dag met een lekker bakje koffie. Zodra ik deze op heb neem ik mijn mailbox door.

8:30 uur

Bezig met ontwikkelen tot de eerst volgende meeting begint.

10:00 uur

Of druk met programmeren; of bezig met collega’s om obstakels te verhelpen.

11:00 uur

Het is dinsdag, dus hebben we onze wekelijkse sprint review waar we de stand van zaken doornemen.

12:00 uur

Pauze! Samen met mijn collega’s eet ik een lekker broodje en maken we een wandelingetje door de buurt.

13:00 uur

Druk aan het testen in ons eigen R&D centre.

14:30 uur

We hebben nu een meeting met een van onze internationale klanten.

16:00 uur

Ik plan nieuwe sprints in. Zodra dit klaar is heb ik nog wat tijd over dus houd ik me bezig met het uitzoeken van nieuwe technieken voor onze huidige projecten.

16:30 uur

De features van de software en hardware testen en backloggen.

16:45 uur

Na weer een productieve dag achter de rug te hebben pak ik mijn spullen in en maak ik me klaar om naar huis te gaan.

Hoe is het werk verdeeld?

40%

Softwareontwikkeling

15%

Client services

15%

Ontwikkeling & innovatie

15%

Software verbetering

15%

Begeleiding juniors

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

We vertellen u graag meer.

Deel deze baan met je netwerk