GRIJPERS EN MEER

De MCS Technologie combineert WSR’s revolutionaire, ultramoderne verstelbare MCS vork grijper, Pickup Conveyor, robotics en WSR server besturingssysteem om het stapelen van stabiele pallets met gemixte producten en/of verpakkingen in distributiecentra te stroomlijnen. Echte gemixte pallets bestaan meestal uit ongelijke lagen.

MCS-2 GRIJPERS SERIE

Conventionele oplossingen voor het stapelen van gemixte producten kunnen niet meer dan één doos tegelijk stapelen, terwijl de MCS-2 Grijper met 2 verstelbare vorken tot twee dozen tegelijk kan stapelen met grote nauwkeurigheid. Zo’n MCS-2-systeem met zijn enkele robot kan tot 960 dozen (85% Utilization) per uur verwerken, afhankelijk van het verpakking type en de grootte.

MCS-2

MCS-2 Compact

MCS-2-RP

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

CAPACITEITEN

NR CASES PER PICKUP1 CASE PICKUP2 CASE PICKUP
Max capacity p/uur600 CASE P/HR1200 CASE P/HR
Capaciteit bij bezetting van 85% door stops in het complete systeem480 CASE P/HR960 CASE P/HR

ALIGN, TURN AND PICKUP CONVEYOR

De MCS Pickup conveyor biedt een optimale aanvoer voor het palletiseren van gemixte producten. Met de MCS Pickup Conveyor wordt elk product uitgelijnd, gedraaid, gegroepeerd en klaar gezet om te worden gepicked met de MCS-2 grijper. De MCS Pickup conveyor is speciaal ontworpen voor een hoge capaciteitsdoorvoer (max. 1400 gemixte cases p/uur)

WSR SERVER

Alle WSR mixed palletiseer oplossingen maken gebruik van de in eigen huis ontwikkelde WSR Server software. De WSR Server software is in feite de dirigent van het gehele mixed palletiseer systeem in een magazijn en communiceert enerzijds met het WMS/WCS van de klant en anderzijds met de verschillende mixed palletiseer systemen.