OVER WSR SOLUTIONS

Het Team & Filosofie

WSR Solutions is een in 2014 opgerichte logistieke oplossingsaanbieder. Wij bedienen zowel systeemintegrators als gevestigde eindgebruikers in de internationale logistieke en productie-industrie. Jarenlange samenwerken met visionairs uit de internationale material-handling sector heeft ons unieke inzichten gegeven in de logistieke uitdagingen van deze innovatieve, zeer competitieve markt.

Wij zijn professionele ingenieurs met expertise variërend van traditionele material handling tot geavanceerde gerobotiseerde handling technologieën. Door creatief denken en gezamenlijk met onze getalenteerde partners te ontwerpen, helpen we onze internationale klanten op een unieke en boeiende manier met hun logistieke uitdagingen.

EXPERIENCE CENTER

Wij realiseren eigentijdse systeemoplossingen en ontzorgen klanten van concept tot realisatie. Onze unieke technologie en slimme software dragen bij aan uw doelstellingen en succes! Ons Mixed Palletizing Experience center is en plek voor inspiratie, voor leren en ontdekken. Ontdek hier alles wat WSR Solutions te bieden heeft en indien gewenst neem uw eigen producten mee!