Geoptimaliseerd Mixed Palletizing

Magazijnen kampen tegenwoordig met record ordervolumes en beperkte toegang tot arbeidskrachten, en hebben meer dan ooit behoefte aan flexibele en schaalbare oplossingen. Onze nieuwe Goods to Person (GTP), Goods to Robot (GTR) en Zonepicking (ZP) Mixed case picking-oplossingen stellen klanten in staat om veiliger en efficiënter mixed case picking te realiseren in magazijnen van elke omvang.

GOODS TO PERSON/ROBOT

De WSR Goods to Person of Goods to Robot oplossing combineert Geek+ autonome mobiele robots en de intelligente WSR Server software suite die magazijnbeheerders helpen uitgaande bestellingen op een efficiëntere, veiligere en flexibelere manier te verwerken.

ZONE-PICKING

Zone-picking combineert de Stack Assist Tool met slimme AMR techniek waardoor onproductieve stappen in uw orderpickproces worden geëlimineerd. Dit leidt niet alleen tot een algemene kostenbesparing, maar ook tot hogere productiviteit en minder risico op schade aan goederen.

WSR SERVER

Alle WSR mixed palletiseer oplossingen maken gebruik van de in eigen huis ontwikkelde WSR Server software. De WSR Server software is in feite de dirigent van het gehele mixed palletiseer systeem in een magazijn en communiceert enerzijds met het WMS/WCS van de klant en anderzijds met de verschillende mixed palletiseer systemen.