AUTOMATISCH MIXED PALLETIZING

Hebt u een wens om uw orderpick en palletiseer proces te optimaliseren of bent u op zoek naar een expert die U hierin kan adviseren, neem dan contact met ons op voor een afspraak. We zijn er zeker van dat wij u hiermee kunnen helpen.

MIXED PALLETIZING TECHNOLOGIE

Bent u op zoek naar een mixed palletizing oplossing en wilt u deze zelf samenstellen dan helpen wij u graag dit doel te verwezenlijken. Naast onze jarenlange expertise leveren we alle benodigde hardware en software modules die u hiervoor nodig hebt.

PACKMASTER SERIE

In samenwerking met onze Global partner Yaskawa Robotics heeft WSR Solutions de PackMaster serie ontwikkeld. Semi- of volautomatische end of line mixed palletizer systemen voor het efficiënt en snel palletiseren van gemixte producten op pallets en rolcontainers.

ROBOPICK [PICK & PLACE]

Robopick maakt automatisch orderpicken en mixed palletiseren mogelijk zonder gebruik te maken van een automatisch orderpick systeem. In combinatie met slimme AMR robots is automatisch mixed palletiseren voor iedereen mogelijk.

BUFFEREN & SEQUENCEN

Automatisch mixed palletiseren gaat gepaard met sequencing (het in de juiste volgorde zetten van de te stapelen producten) voor meer flexibiliteit en betere stabiliteit). Onze Order Management Sequencer (OMS) is de perfecte oplossing hiervoor en de missing link in mixed palletizing in fixed sequence.

WSR SERVER

Alle WSR mixed palletiseer oplossingen maken gebruik van de in eigen huis ontwikkelde WSR Server software. De WSR Server software is in feite de dirigent van het gehele mixed palletiseer systeem in een magazijn en communiceert enerzijds met het WMS/WCS van de klant en anderzijds met de verschillende mixed palletiseer systemen.