Vacature: Senior Software Engineer

WSR groeit hard en is daarom opzoek naar een nieuwe collega Senior software engineer, die het team komt versterken en naar een hoger niveau kan tillen!  Binnen WSR hebben collega’s veel inbreng en is kennisdeling bij deze organisatie ook echt aanwezig. Daarnaast ligt de nadruk op betrouwbaarheid, durf en een hands-on-mentaliteit.

Onze organisatie

WSR is een internationaal georiënteerd en toonaangevend bedrijf. Wij optimaliseren  interne logistieke material handling-processen en end-of-line mixed palletizing oplossingen voor de intra-logistieke markt. Hierbij kun je denken aan systemen bestaande uit middleware software, welke pallet stapelingen bepaalt en deze distribueert aan instructie tools voor order pickers of aan gerobotiseerde mixed palletizing systemen.

De organisatie bestaat op dit moment uit een klein team gedreven collega’s die vanaf het kantoor in Deventer dagelijks met veel plezier werken.

Wil je meer weten over onze organisatie, dan kun je dit terugvinden op www.mixedpalletizing.com

Over de functie

Gebaseerd op jouw uitgebreide kennis en ervaring ontwikkel je een visie voor de architectuur van al onze software. Je bent in staat deze visie helder over te brengen aan een groeiend team van software engineers. De nadruk ligt in de praktijk op de ontwikkeling van (met name) back-end software – uiteenlopend van cloud-based API’s en on-premise services. Daarnaast lever je een bijdrage aan onze web interfaces.

Je hebt als senior oog voor de uitdagingen tussen klant, commercie en techniek in een jonge organisatie.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ten minste 5 jaar ervaring als software engineer;
  • Enkele jaren ervaring in een senior rol;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels in woord en schrift. Duits is een pre;
  • Je kunt omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheden in een jonge organisatie;
  • Up-to-date kennis en kunde in software development en web technologieën;
  • Je bent leergierig en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied;
  • Je bent breed inzetbaar hierin en vindt dat ook leuk: Hardware, applicaties, services, API’s, desktop, web, etc.
  • Ten minste ervaring met: C# , .NET core / .NET 5, T-SQL, Javascript, HTML en CSS;
  • Pre: C++, OAS3, WebGL en/of Python

Competenties

Initiatiefrijk, Aanpassingsvermogen, Analytisch, Nieuwsgierig, Resultaatgericht, Klantgericht, Visie en Zelfsturend

Werken bij WSR:

Werken bij WSR betekent werken bij een innovatieve en vooruitstrevende speler op wereldniveau in het ontwikkelen en realiseren van systemen voor de logistieke markt.

Bij ons staan techniek en creatieve oplossingen bovenaan. WSR heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving. Wij houden van openheid en korte communicatielijnen.

Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en diverse secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling in een jonge groeiende organisatie.

Waar kan ik solliciteren?

Ben jij die enthousiaste teamspeler en geloof je dat je de perfecte match bent voor dit profiel dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Stuur een email naar Marcel van Schijndel ([email protected]) met je motivatie en Curriculum Vitae toe.